Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!



2018. július 31., kedd

Kiállítás, Városunk 50 éves évfordulójára

Tusnádfürdő várossá nyilvánításának 50 éves évfordulójára készítettünk összeállítást az elmúlt 50 év jelentősebb eseményeiről. A kiállítást megelőzően gyűjtőmunka eredményeként számos értéket képviselő anyagra találtunk, fotók, képeslapok formájában, ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy közreműködőink voltak. Az írott dokumentum jellegű anyagot  a könyvtár gyűjteményében megtalálható sajtó albumokból sikerült válogatni, melyek jól beilleszthetők voltak egy-egy képi anyag magyarázataként.
A kiállításra a Városnapok keretén belűl került sor, az Ozone szálloda konferenciatermében kapott helyet, ezeken a napokon. Terveink a jövőre nézve, hogy egyes témakörök akár külön kiállítást is megérdemelnének, így a kultúra, sportélet bővebben is feldogozható lenne, mert ez alkalommal csupán izelítőt sikerült adni ezen területekről.
 Kiállításunk fotókkal szemléltetve, köszönet Ábrahám Előd, rendezvényszervezőnek!


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése