Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!



2017. október 23., hétfő

Pályázati bemutató-Ismerjük meg természeti értékeinket!

https://www.youtube.com/watch?v=U8_DDoN9CiQ

A pályázati hirdetésről a Kájoni János Megyei Könyvtár honlapjáról értesültünk, az alábbi felhivás alapján.
A pályamunkák bemutatása és díjazása: 2017. október 18., szerda, 15.30 óra
Ismerjünk meg természeti értékeinket! címmel diákok számára hirdet pályázatot a Kájoni János Megyei Könyvtár, a Környezetvédelem éve jegyében zajló programok sorában, Hargita Megye Tanácsának támogatásával. A pályázat témája régiónk természeti értékeinek bemutatása. 14-18 éves általános iskolás- és középiskolás diákok jelentkezését várjuk a pályázatra. A pályázók feladata: mutassák be saját környezetük, településük, vagy annak a közelében található valamely természeti értéket, Power Point vagy Prezi összeállításban. Az elkészített pályamunkákat a Kájoni János Megyei Könyvtárban mutatják be a pályázó diákok, a VIII. Székelyföld Napokprogramjainak sorában, 2017. október 18-án délután, 15.30 órai kezdettel. A legjobb pályamunkákat két korosztályban díjazza a könyvtár, Hargita Megye Tanácsának támogatásával.

Könyvtárunkat, a Jókai Mór Általános iskolát, de mondhatjuk városunkat képviselte Száfta Andrea, VIII. osztályos tanuló, hiszen olyan témát választott bemutatójául, amelyben városunk egyik jellegzetes természeti ritkaságát mutatta be-a Sólyomkő Rezervációt.



Sikeres volt a PPT bemutató, amint a kiértékelés során alátámasztották és I. helyezéssel jutalmazták, Száfta Andreát, gratulálunk!


Köszönjük a részvételt, az információs anyagokat, Fábián Laura tanárnőnek, Urkon Judit, könyvtárosnak, az Accent GeoÖkologiai Szervezet szórólapjait (melyeket szétosztottunk a résztvevő-hallgatóság körében).
A Kájoni János Megyei Könyvtár honlapján közölt beszámoló olvasható a továbbiakban...

http://konyvtar.hargitamegye.ro/hu/nd/550/ismerjuk-meg-termeszeti-ertekeinket--palyazat-diakoknak





Köszönjük a lehetőséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése