Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!2018. október 19., péntek

Honismereti kviz vetélkedő

A IX. Székelyföld Napok eseményei sorában szervezett online kvíz-vetélkedőkön honismereti témákban mérték össze tudásukat a játékban résztvevő diákok. 2018. október 18-án három Hargita megyei helyszínen szervezte meg a Kájoni János Megyei Könyvtár a kvíz-vetélkedőt, amely ezúttal nem hagyományos módon zajlott. Az interaktív játák során okostelefonos applikáció segítségével válaszoltak a feltett kérdésekre a diákok, Kiss László, sepsiszentgyörgyi könyvtárostanár vezetésével. Elsőként délelőtt 10 órától Tusnádfürdőn a városi könyvtárban, tusnádfürdői és újtusnádi diákok csoportja vehetett részt a játákos vetélkedőn. A legsikeresebb játákosok oklevelet és díjakat vehettek át. Részletek a Kájoni János Megyei Könyvtár honlapján.
http://konyvtar.hargitamegye.ro/hu/h/107/konyvtarunkrolNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése