Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!2019. február 1., péntek

Proiect Ora sa STIM- TTTM projekt

Első tevékenységünket tartottuk ma az Ora sa STIM Tudomány Technika Technologia Matematika(TTTM) projekt keretén belül. 
Két csoporttal dolgoztuk fel a hernyó -báb- lepke metamorfózisát," A telhetetlen hernyócska" mesén keresztül. A felolvasást követően filmvetítés, énektanulás és gyurmázás is volt a témával kapcsolatosan.
Köszönjük a közreműködést a Jókai Mór Általános Iskola előkészítő osztályának, Bartalis Ágota tanítónőjükkel együtt, ők állandó résztvevői lesznek tevékenységeinknek valamint Barabás Izabella és Blága Piroska óvónőknek a közreműködésüket ez alkalommal.

Proiectul Ora să STIM a debutat azi, 1 februarie la Biblioteca Orășenească Băile Tușnad cu ocazia Zilei Internaționale a Cititului Împreună.Pe parcursul proiectului vom lectura temele STIM în colaborare cu grupa pregătitoare, cu doamna învățătoare Bartalis Ágota de la Școala Generală Jokai Mor. Prima noastră lectură a fost Omida mâncăcioasă tradusă în limba maghiară.
Tema lecturii a fost variată prin proiecție de film, animație și muzică, căntecul fluturașilor.
Spre final am trecut la modelare din plastilină.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése