Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!2014. december 19., péntek

Karácsonyra hangolódva, foglalkozások a napközis gyerekekkel

         A decemberi ünnepi készülődés kezdetét vette a Mikulásváró rendezvényünkkel, majd Karácsonyra hangolódtunk és több alkalommal tartottunk foglalkozásokat ez ünnepi témakörben.
 A Szent László ház napközis gyerekcsoporttal, Venter Dezső nevelő közreműködésével, karácsonyi dalok meghallgatásával hangolódtunk az ünnepre, majd a közös dalolás élményével folytatódott a tevékenység.


        Karácsony témakörben kerestünk gyerekfilmeket, végül Az első Karácsonyi történet cimű rajzfilmre esett a választás https://www.youtube.com/watch?v=PIyVWWeXunU , amelyben a bibliai történet alapján a kis Jézus születése elevenedik meg mese formájában.

   Kellemes, ünnepélyes hangulatban folytatódtak  a nap további teendői, annak reményében, hogy  az Adventi időszakban még hasonló módon készülünk az Ünnep eljövetelére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése