Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!2014. december 12., péntek

Szent Miklós,Mikulás járt könyvtárunkban is
        Decemberi ünnepeink, egyik közkedvelt eseménye a Mikulás-járás. Idén is találkozhattunk vele, hisz együtt ünnepeltünk a Szent László-ház, napközis gyerekeivel, Venter Dezső nevelővel közreműködve, "vidám keddvel, nevetéssel ünnepeltük Mikulást". Tiszteletére megtanultuk a Szent Miklós a hulló hóban...kezdetű dalt, előzetesen meghallgattuk többször is a youtube-ról, majd kivetitettük a szöveget és együtt énekeltük.
https://www.youtube.com/watch?v=lzcdUVBEoC0


A jó hangulatot és a várakozás idejét egy kedves rajzfilm megtekintésével is fokoztuk, A Mikulás igaz történetét nézhették a gyerekek, kivetitő készülék felhasználásával.

https://www.youtube.com/watch?v=MxBR2S6MIp8       Nemsokára megérkezett a várva-várt Mikulás és ajándékát szétosztogatta a gyerekeknek, miközben ők boldogan daloltak és örvendeztek az apró meglepetéseknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése