Beköszönő

Szeretettel köszöntjük a Tusnádfürdői Városi Könyvtár jelenlegi és potenciális olvasóit, felhasználóit, valamint a könyvtár Internetes naplójának (blogjának) követőit.

Vă salutăm cu drag, stimați cititori și utilizatori actuali și potențiali al bibliotecii orășenești din Băile Tușnad!2017. február 17., péntek

IX. Nemzetközi Felolvasó Maraton - idén, Szabó Magda műveiből

                                                 
  


MEGHíVÓ  közös olvasásra „ SZABÓ MAGDA FELOLVASÓ MARATON” 2017.február 21-én (kedden)
Kedves régi és új felolvasóink!


Idén, február 21-én, Tusnádfürdő „apraja és nagyja” újból csatlakozunk  a már hagyományos módon megszervezett  IX. Nemzetközi Felolvasó Maratonhoz , ez alkalomból Szabó Magda műveiből olvasunk fel, az írónő születésének 100.  és halálának 10. évfordulójára emlékezvén.
A felolvasómaraton programja:
• 9.00-12.00 óra: 0-IV osztályok, a Jókai Mór Általános iskolában gyerekverseket hallgatnak meg, olvasnak és rajzolnak (”Ki hol lakik?” „ Bárány Boldizsár”).
• 10.00-11.00 óra, az óvodások, a könyvtárban meghallgatják „Bárány Boldizsár”-t, hangoskönyvből, majd ismerkednek a „Ki hol lakik? versikével, tetszés szerint megtanulnak belőle 1-2 szakaszt, majd rajzolnak.
• 12.00-től várjuk a felnőtt olvasókat is, a Közösségi Házba, közös felolvasásra!
• 13.30-tól az V-VIII osztályok, a Közösségi Házban felolvasnak és hangoskönyvekből hallgatnak részleteket , valamint az” Abigél”-musical részleteiből láthatnak egy kis ízelítőt olvasmányaikhoz…
Akinek nem sikerül eljutni a közös felolvasásra, otthonról is bekapcsolódhat, olvasva Szabó Magda művekből. ( A könyvtárban jelezhetik a részvételt).
                                                                Szeretettel várjuk a felolvasókat!

Előző években közösen olvastunk a következő szerzők műveiből, amint a könyvjelzők is emlékeztetnek:

link-ajánló:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése